Usuń swoje konto Amore Mio
Możesz usunąć swoje konto w każdej chwili – w aplikacji lub na tej stronie. Usunięcie następuje natychmiast i nie można go cofnąć. Nie ma żadnej subskrypcji do anulowania: Premium to jednorazowy zakup.
W aplikacji
- Otwórz Amore Mio i wejdź w Ustawienia.
- Dotknij opcji Usuń moje konto na samym dole.
- Potwierdź: konto zostanie usunięte i nastąpi wylogowanie.
Na tej stronie
Zaloguj się na konto, które chcesz usunąć (przez Google albo e-mailem i hasłem), a potem potwierdź. Masz konto założone przez Apple? Usuń je w aplikacji albo napisz na adres pams.factory@gmail.com.
Co zostanie usunięte od razu
- Twoje konto logowania (adres e-mail, metoda logowania).
- Twój profil: imię, emoji, zdjęcie profilowe i naklejki z selfie, ustawienia i urządzenia.
- Napisane przez Ciebie liściki wraz ze zdjęciami, wideo i wiadomościami głosowymi: znikną także u drugiej połówki.
- Twój kod zaproszenia, Twoje wiadomości do zespołu i Twoje powiadomienia.
Co stanie się z Waszą parą
- Wasza para przestaje istnieć, tak jak przy rozłączeniu: druga połówka zostaje o tym powiadomiona i zachowuje własne konto.
- Pozostałe wspólne treści (liściki napisane przez drugą połówkę, Wasze odpowiedzi, gry i rysunki, Wasz płomień) przestają być dla kogokolwiek dostępne i zostają usunięte po 30 dniach.
- Jeśli Premium było Twoje, druga połówka traci do niego dostęp.
Co zostaje zachowane
- Ewidencja zakupów, już bez powiązania z Tobą, przez 10 lat, zgodnie z wymogami francuskiego prawa rachunkowego. Zakup nadal można przywrócić na nowym koncie za pomocą tego samego konta w sklepie.
- Raporty o awariach oraz – jeśli były włączone – statystyki użytkowania: nie są powiązane z Twoim kontem i wygasają same (najpóźniej odpowiednio po 90 dniach i 14 miesiącach).